Előző
Következő

Száműzzük a magányt
nyugdíjas éveiből!

Kollégáink beszámolnak arról, hogy milyen programokkal, eszközökkel színesítik lakóink hétköznapjait. A fizikai foglalkozáson túl beszélnek a lelki támogatás helyi lehetőségeiről is, kihangsúlyozva elsődleges célunkat, egy támogató életközösség megteremtését.

Mi már leszámoltunk a magánnyal,
mutatjuk hogy csináljuk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között a Ruhagyár Lakópark nyílt napjaink időpontjairól, ahol személyesen tekintheti meg az elérhető apartmanokat és az idősek otthonát.

lokáció

A Ruhagyár Lakóparkban található Életút Apartmanház nyugdíjas lakásai Kaposváron, a belváros szívében, a kórházzal egy utcában központi, mégis csendes belső telken kerültek kialakításra. A lakóparkból gyalogosan, alig néhány perc alatt elérhető a Csiky Gergely Színház, a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár, a Virágfürdő és a Kaposvári Nagypiac. A sétáló utca éttermei, cukrászdái 5 perc alatt elérhetőek. Lakóink bármely úticéljukra egy szempillantás alatt odaérnek.

galéria

Mi a különbség az idősek otthona és a nyugdíjas apartmanok között?

A döntés az Ön kezében van!

Ismerje meg az MPE Szeretetotthona és az Életút Apartmanház előnyeit, szolgáltatásait az alábbi linkekre kattintva, a szempontok alapján pedig eldöntheti, mi az, amire leginkább szüksége lenne.

hírlevél

Iratkozzon fel a Ruhagyár Lakópark hírlevelére, hogy az elsők között értesüljön a legfontosabb információkról.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK | HASZNOS DOKUMENTUMOK | KAPCSOLAT

MINDEN JOG FENNTARTVA © 2022