+36 70 799 8480

info@ruhagyarlakopark.hu

Előző
Következő

ÖNGONDOSKODÁS,
MINT A FELHŐTLEN IDŐSKOR TITKA

65 év felett az ember gyakran gondolkodik jelenlegi és jövőbeli lehetőségein. Majd eljön a pont, amikor rá kell ébrednie, a biztonság, a segítség és a kényelem meghatározó pillérei lesznek élete következő szakaszának. Ha Önt is hasonló kérdések foglalkoztatják, videónkból megtudhatja, hogy nyugdíjas apartmanjainkon keresztül hogyan garantáljuk minőségi nyugdíjas éveit a Ruhagyár Lakóparkban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között a Ruhagyár Lakópark nyílt napjaink időpontjairól, ahol személyesen tekintheti meg az elérhető apartmanokat és az idősek otthonát.

lokáció

A Ruhagyár Lakóparkban található Életút Apartmanház nyugdíjas lakásai Kaposváron, a belváros szívében, a kórházzal egy utcában központi, mégis csendes belső telken kerültek kialakításra. A lakóparkból gyalogosan, alig néhány perc alatt elérhető a Csiky Gergely Színház, a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár, a Virágfürdő és a Kaposvári Nagypiac. A sétáló utca éttermei, cukrászdái 5 perc alatt elérhetőek. Lakóink bármely úticéljukra egy szempillantás alatt odaérnek.

galéria

Mi a különbség az idősek otthona és a nyugdíjas apartmanok között?

A döntés az Ön kezében van!

Ismerje meg az MPE Szeretetotthona és az Életút Apartmanház előnyeit, szolgáltatásait az alábbi linkekre kattintva, a szempontok alapján pedig eldöntheti, mi az, amire leginkább szüksége lenne.

hírlevél

Iratkozzon fel a Ruhagyár Lakópark hírlevelére, hogy az elsők között értesüljön a legfontosabb információkról.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK | HASZNOS DOKUMENTUMOK | KAPCSOLAT

MINDEN JOG FENNTARTVA © 2022