lakások tervezőasztalról

Előző
Következő

projekt bemutatás

A beruházó Magyar Pünkösdi Egyház tovább folytatta a 2019-ben  Megkezdett épület felújítást. Igyekeztek megoldást nyújtani az idősek otthona mellett, mindazoknak, akik az önálló életvitelük fenntartása mellett biztonságos, támogató környezetben szeretnék tölteni nyugdíjas éveiket. Ezen elgondolás alapján született meg 2021-ben az Életút Apartmanház első körben 13 nyugdíjas apartmannal. A szükségre való tekintettel a Beruházó tovább bővíti az apartmanházat, mely a projekt befejezésére közel 35 lakást foglal majd magába.

0 %
készültségi fok

?

idősek otthona

vs

nyugdíjas apartman

Mi a különbség az idősek otthona és a nyugdíjas apartmanok között?

Az alábbiakban igyekeztük összeszedni a legfontosabb szempontokat, melyek alapján mindenki eldöntheti, mi az, amire leginkább szüksége lenne.

idősek otthona

Felügyelt ki-be járás

Teljes ellátás

Rezsit tartalmazza

Napi foglalkozások

0-24 nővér felügyelet

Fekvőbeteg gondozás

NYUGDÍJAS APARTMAN

Szabad ki-be járás

Önellátás (igénybe vehető szolgáltatásokkal)

Rezsi fogyasztás alapján

Részt vehetnek az idősek otthonában tartott foglalkozásokon

0-24 vészhívás lehetősége, megnövekedett gondozási szükséglet esetén az idősek otthona helyet biztosít.

lokáció

A Ruhagyár Lakóparkban található Életút Apartmanház nyugdíjas lakásai Kaposváron, a belváros szívében, a kórházzal egy utcában központi, mégis csendes belső telken kerültek kialakításra. A lakóparkból gyalogosan, alig néhány perc alatt elérhető a Csiky Gergely Színház, a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár, a Virágfürdő és a Kaposvári Nagypiac. A sétáló utca éttermei, cukrászdái 5 perc alatt elérhetőek. Lakóink bármely úticéljukra egy szempillantás alatt odaérnek.

műszaki tartalom

FŰTÉS/ HMV – Távhő fűtés és használati melegvíz (lakásonkénti hőmennyiség méréssel)

FALAK – Homlokzati falakon jellemzően 15 – 18 cm polisztirol hőszigetelés

NYÍLÁSZÁRÓK – Műanyag ablakok, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel

BURKOLATOK – Melegburkolat (vinyl) és hidegburkolat (kerámia)

FELSZERELTSÉG – Beépített konyhabútor (konyhagépészettel), hűtő-fűtő klíma, fürdőszobai szaniterek+bútorok, videós kaputelefon

Részletes műszaki leírás

fizetési konstrukció

Nyugdíjas apartmanjaink esetében Lakóink egyösszegű, HOLTIG TARTÓ BÉRLETI JOGot vásárolnak, mely a lakás m2-ének arányában változik.
Ebben az árban benne van a későbbi idősek otthonai elhelyezés esetén az ottani belépési hozzájárulás díja, tehát azt már akkor nem kell megfizetni.

Minden lakás rendelkezik saját mérőórákkal, így a rezsit mindenki a saját fogyasztása után fizeti a havi leolvasást követően.

Ezen felül Lakóink HAVI ALAPSZOLGÁLTATÁSI DÍJat fizetnek, mely tartalmazza többek között a TV/internet/kapurendszer szolgáltatást, 0-24 vészhívás lehetőségét, hulladékszállítás díját, közös terek takarítását, közösségi terek, liftek használatát, kamerarendszer díját.

Lehetőség van TOVÁBBI VÁLASZTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOKat igénybe venni, ahogy az idő előrehaladtával nő a szükség a külsős segítség iránt. Vannak szolgáltatási csomagok, melyek kedvezményesebb áron tartalmazzák az egyes szolgáltatásokat.

lakásválasztó

A B C D

látványtervek

referencia lakás

kapcsolat

A lakások előre egyeztetett időpontban megtekinthetők, személyes időpontért keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK | HASZNOS DOKUMENTUMOK | KAPCSOLAT

MINDEN JOG FENNTARTVA © 2022