Előző
Következő

bemutatkozás

A Magyar Pünkösdi Egyház, mint az MPE Szeretetotthona (Kadarkút Vóta-kastély) Fenntartója, férőhely bővítés céljából megvásárolta a közel 15 éve kihasználatlan kaposvári Ruhagyár területét. A több mint 30 éves szakmai tapasztalat által, az újonnan épülő idősek otthona részleg már a jelen kor legmodernebb kialakításait tükrözi. A minőségi szociális szolgáltatások mellett, tágas, jól felszerelt lakószobák érhetőek el. A lakók nyugalmát, kényelmét a parkosított udvar, társalgók, közösségi terek, és nővérhívó rendszerrel ellátott szobák biztosítják.

A székhelyintézménnyel kapcsolatban és bővebb információk érdekében keresse fel a punkosdiszeretetotthon.hu oldalt.

lokáció

A Ruhagyár Lakóparkban található Életút Apartmanház nyugdíjas lakásai Kaposváron, a belváros szívében, a kórházzal egy utcában központi, mégis csendes belső telken kerültek kialakításra. A lakóparkból gyalogosan, alig néhány perc alatt elérhető a Csiky Gergely Színház, a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár, a Virágfürdő és a Kaposvári Nagypiac. A sétáló utca éttermei, cukrászdái 5 perc alatt elérhetőek. Lakóink bármely úticéljukra egy szempillantás alatt odaérnek.

munkatársaink

óvári róbert

intézményvezető

torma lászló

intézményvezető helyettes

hollósi gabriella

részlegvezető

kocsis józsef márton

intézményi lelkész

dr. nagy zsuzsanna

háziorvos

bebics szilvia

vezető ápoló

lakószobáink

jelentkezés

Az ellátás igénybevétele önkéntes, az ellátást igénylő, illetve törvényes képviselője szóbeli, vagy írásbeli kérelmére történik. Idősotthoni ellátás gondozási szükséglet, vagy egyéb körülményeken alapuló gondozási szükséglet megállapítása esetén nyújtható.

 

Az idősek otthona az ország egész területéről fogad jelentkezőket, gondozási szükséglet feltételével, felekezeti hovatartozástól függetlenül. Az ellátás igénybevétele önkéntes, tehát az elhelyezés az ellátást igénylő, illetve annak törvényes képviselője kérelmére történik. Az intézményi elhelyezést minden esetben megelőzi az előgondozás. Ekkor a Szeretetotthon munkatársai lakó-, illetve tartózkodási helyén meglátogatják az ellátást igénylőt. Tájékozódnak életkörülményeiről, szociális helyzetéről, egészségügyi állapotáról, gondozási szükségletéről, valamint tájékoztatást nyújtanak az intézmény életéről, napi térítési díjról, válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

A beköltözéskor fizetendő belépési hozzájárulás összege a szobák nagysága szerint változik. A gondozás megszűntével a törvényi előírások szerint 3 éven belül a megállapodásban meghatározottak szerint, rész összegek visszajárnak a volt lakónak, vagy örököseinek.

 

Javasoljuk, hogy személyesen is keresse fel Szeretetotthonunkat, hogy meggyőződhessen arról, megfelel-e Önnek az általunk biztosított szolgáltatás.

galéria

kapcsolat

A lakószobák előre egyeztetett időpontban megtekinthetők, személyes időpontért keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK | HASZNOS DOKUMENTUMOK | KAPCSOLAT

MINDEN JOG FENNTARTVA © 2022