Előző
Következő

LEHETŐSÉGTŐL A DÖNTÉSIG, AHOGY A LAKÓINK LÁTJÁK – SÁNDOR

Dr. Kalmár Sándor aranyat érő élettapasztalatait osztja meg velünk, melyek segítettek neki nyugdíjas éveit befolyásoló döntéseiben. Elmeséli, hogy milyen érvek szerint választotta a Ruhagyár Lakópark közösségét.

 

„Én döntöttem és nem rólam döntöttek…”, „…környezet, ami engem szolgál és nem én szolgálom” – a többi gondolathoz tekintse meg videónkat!

Nyisson be velünk
egy új lehetőség ajtaján!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők között a Ruhagyár Lakópark nyílt napjaink időpontjairól, ahol személyesen tekintheti meg az elérhető apartmanokat és az idősek otthonát.

lokáció

A Ruhagyár Lakóparkban található Életút Apartmanház nyugdíjas lakásai Kaposváron, a belváros szívében, a kórházzal egy utcában központi, mégis csendes belső telken kerültek kialakításra. A lakóparkból gyalogosan, alig néhány perc alatt elérhető a Csiky Gergely Színház, a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár, a Virágfürdő és a Kaposvári Nagypiac. A sétáló utca éttermei, cukrászdái 5 perc alatt elérhetőek. Lakóink bármely úticéljukra egy szempillantás alatt odaérnek.

referencia lakás

látványtervek

Mi a különbség az idősek otthona és a nyugdíjas apartmanok között?

A döntés az Ön kezében van!

Ismerje meg az MPE Szeretetotthona és az Életút Apartmanház előnyeit, szolgáltatásait az alábbi linkekre kattintva, a szempontok alapján pedig eldöntheti, mi az, amire leginkább szüksége lenne.

hírlevél

Iratkozzon fel a Ruhagyár Lakópark hírlevelére, hogy az elsők között értesüljön a legfontosabb információkról.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK | HASZNOS DOKUMENTUMOK | KAPCSOLAT

MINDEN JOG FENNTARTVA © 2022